Minőség-ellenőrzés

Minőség-ellenőrzés
Míg kiválasztásakor egy gép szállító, hogy az ár mellett a másik legfontosabb dolog, meg kell vizsgálni a gépen minőségi. Egy jó minőségű gép megérdemli a jó befektetés.
HAT indokolni, hogy a gép KAIDE még jobb:
1) erős K + F csapat, a fejlett technológia, és rengeteg gyakorlati tapasztalattal, különösen nagy sebesség cső és többrétegű kompozit cső gépek, technológiai támogató partner Kína legfőbb pekingi Vegyészmérnöki Egyetem.

2) mechanikus alkatrészek tervezése és magunkat, feldolgozása révén magas precíz CNC gép, és a munkavállalók, akik működik ezen a gépen, kért legalább 3 év releváns működési készségek által gyártott, hogy biztos minden rész szigorúan felügyelt és szabályozott.

A rozsdamentes acél 3) összes vásárolt Kína híres Steel Group. Külső forrás, elektromos alkatrészek, mint részei minden használt nemzetközi márka, mint a SIEMENS, ABB, INOEX, SCHNEIDER stb.

4) szigorú vonaltól tesztelés gép szállítás, annak biztosítása érdekében, a gépek is tökéletesen működik, mint a garantált előtt történik.

5) tengerentúli telepítés és képzési szolgáltatás gondjait nincs művelet tapasztalat kiküszöbölésére.

6) jobb értékesítés utáni szolgáltatások támogatása, a műszaki útmutató, és is tartalék alkatrészek. Mind a műszaki rajzok archivált dokumentumként mentette biztosítja annak összevethetőségét, a gyors reagálás biztosításához és a megvalósítható megoldás minden ügyfél kérdések fordul elő, a további termelés.