Nagysebességű PE-RT csővezeték gyártósor
Nagysebességű PE-RT csővezeték gyártósor
Termék részletek

Nagysebességű PE-RT csővezeték gyártósor


A nagysebességű PE-RT csővezeték speciálisan tervezett, nagy hatékonyságú, öt szekcionált csavart és hordót alkalmaz, amelyek függetlenek a vállalati függetlenségtől, teljesen független szellemi tulajdonjogokkal.
● Gravimeter rendszer


A PE-RT csövek gyártósorában nagy pontosságú Gravimeter vezérlési rendszert alkalmaznak.

◎ A cső tömegének mérésére és kiszámítására és pontos ellenőrzésére használják méterenként és az extrudálás kimeneténél, a cső súlyának állandósulása érdekében.

◎ A rendszer alkalmazása csökkenti az indítási időt, javítja az előállított csővezeték minőségét és megtakarítja a nyersanyagot.


● Die fej

◎ A PE-RT csőgyártó gép speciálisan tervezett spirálnyomás-tároló szerszámfeje hatékonyan leküzdi az extrudálási nyomás azonnali ingadozását,

◎ Nagy sebességű és állandó nyomású anyagok extrudálása.


● Automatikus tekercs

A PERT csőgyártó automata dupla munkahelyzetű csőcsévélője automatikusan beállíthatja az automata tekercselést a beállított hosszúság, automatikus vágás és tekercselés függvényében.

◎ Servo vezérlésű, nagy pontosságú áthidaló eszköz és feszültségszabályozó eszköz használata.

◎ SIEMENS PLC független vezérlés.


● Siemens PLC vezérlőrendszer  

◎ A PERT cső gyártásához használt gyártósor elfogadja az eredeti új generációs PLC vezérlőrendszert.

◎ Többpontos zárt hurkú szabályozórendszer elfogadása, nagy sebességű szinkron vezérlés és megbízható működés biztosítása.


● Egyéb funkciók

◎ Hozzáadott egy kisegítő gépet, a PERT csőgyártó vonal háromrétegű vagy ötrétegű EVOH / PERT csövet készíthet.A Kaide Machinery egyike a jól ismert nagy sebességű pe-rt csővezeték-gyártóknak Kínában, és biztosan érdemes egy. Üdvözöljük a nagykereskedelmi nagy sebességű pe-rt csővezeték gyártósor versenyképes áron gyárunkból.
Vizsgálat