Nagysebességű HDPE csőgép
Nagysebességű HDPE csőgép
Termék részletek

A Kaide Machinery egyike a jól ismert nagysebességű hdpe csőgyártóknak Kínában, és biztosan érdemes egynek lenni. Üdvözöljük a nagykereskedelmi nagy teljesítményű HDPE csővezetékek, a gép, hogy pe cső, nagy teljesítményű pe cső berendezések, pe cső extrudálás vonalak, pe cső berendezések, 3 réteg HDPE csővezeték versenyképes áron a mi gyár.

A nagysebességű HDPE csővezeték speciálisan tervezett, nagy hatékonyságú, öt szelepes csavart és hordót alkalmaz, amelyek függetlenek a vállalati függetlenségtől, teljesen független szellemi tulajdonjogokkal.


Vonali modell

Csavarátmérő

L / D

Gyártási sebesség

Névleges teljesítmény

SJ-75

Ф75mm

36: 1

50m / min

155 kW

SJ-60

Ф60mm

36: 1

35m / min

104KW

SJ-80

Ф80mm

33: 1

25m / min

112KW

SJ-65

Ф65mm

33: 1

15 m / min

76KW


● Gravimeter rendszer

Ebben a HDPE cső gyártósorában nagy pontosságú Gravimeter vezérlőrendszert alkalmaznak.

◎ A cső tömegének mérésére és kiszámítására és pontos ellenőrzésére használják méterenként és az extrudálás kimeneténél, a cső súlyának állandósulása érdekében.

◎ A rendszer alkalmazása csökkenti az indítási időt, javítja az előállított csővezeték minőségét és megtakarítja a nyersanyagot.

● Die Head

◎ A HDPE csőgyártó gép speciálisan tervezett spirálnyomás-tároló szerszámfeje hatékonyan leküzdeni az extrudálási nyomás azonnali ingadozását,

◎ Nagy sebességű és állandó nyomású extrudálás megvalósítása.


● Automatikus tekercs

◎ A HDPE csőgyártó gép automatikus dupla munkahelyzetű csőcsonkja automatizált tekercsváltást valósít meg a beállított hosszúság, automatikus vágás és tekercselés alapján.

◎ Servo vezérlésű, nagy pontosságú áthidaló eszköz és feszültségszabályozó eszköz használata.

◎ SIEMENS PLC független vezérlés.


● Siemens PLC vezérlőrendszer

◎ A gyártósor, hogy a HDPE cső elfogadja az eredeti új generációs PLC vezérlő rendszert.

◎ Többpontos zárt hurkú szabályozórendszer elfogadása, nagy sebességű szinkron vezérlés és megbízható működés biztosítása.

Vizsgálat