PP Slient kétcsöves gép
PP Slient kétcsöves gép
Termék részletek

Kaide gépek, az egyik a jól ismert PP slient cső gép gyártó Kínában, és akkor biztosan érdemes egy. Üdvözöljük nagykereskedelmi PP silent pipe gép, néma PP cső vonalak, PP cső gép, PP cső extrudálók, PP cső berendezések üzemünkben versenyképes áron.

PP szuper csendes vízelvezető csővezetékbe fogad el, különleges kialakítású magas hatékony extruder a viszkoelasztikus PP hangelnyelő, biztosítása a kihúzás hatékonyan, és javítani az extruder élettartama.


Line modell

ScrewDiameter

L/D

Termelésének *

ProductionSpeed

NominalPower

SJ-65

Ф65 / 50mm

33/33:1

Ф50 - 110mm

280kg/h

128KW

SJ-80

Ф80 / 65mm

33/33:1

Ф50 - 200mm

450kg/h

187KW


● Co-extrudálás vágófej

◎Special célja, állítható Co-extrudálás vágófej PP néma cső sor az egyedi szabadalmaztatott termékeinket. Biztosíthatná azt gyorsan, akár összetett három réteg műanyag és kap ideális vastagság, nincs szükség az extruder sebességet beállítani.

● Gyártás cső

◎The zajcsökkentés, ez a cső jobb, mint az öntöttvas csövet, még a jelenlegi piacon uralt UPVC vízelvezető cső. Fedett vízi csepegés zaj pedig alig 45dB.

◎It is van, a következő előnyei, mint például a nagy ellenállás a hajlítási szilárdság fáradtság, magas hőmérsékletű alakváltozási ellenállás, öregedésállóság és más egyedi teljesítmény,

◎Being széles körben használják, irodaházak, iskolák, szállodák, sokemeletes lakossági épületek, kórházak, ápolási otthonok, a vízelvezetés a magas hőmérsékletű szennyvíz gyógy- és Strandfürdő helyek stb.

● a vezérlő rendszer RELÉS

◎The PP hangszigetelt spirál hogy vonal fogad el új generációs Siemens PLC programozható számítógépes rendszer, amely biztosítani tudja az egész sor nagy sebességű szinkron vezérlés és a stabil andamp; megbízható működését.

Vizsgálat