Kínai poliuretán habzó szigetelő cső gép eladó
Kínai poliuretán habzó szigetelő cső gép eladó
Termék részletek

Poliuretán habosító szigetelőcső gyártósor


Ez a poliuretán hőszigetelő csőgyártás egy lépcsős folyamattechnológiát alkalmaz, amelyet a KAIDE kutatási és fejlesztési csapata kutatott, számos nehézséget leküzdött. Ez a vonal főként a PE hővédő csövek gyártására szolgál, amelyet széles körben alkalmaznak az olaj, a vegyi anyagok, a központi fűtés, az önkormányzati mérnöki stb. Területén.

  extruder

Ez a poliuretán habképző csőgyártó gép speciális kialakítású csavart és hordót alkalmaz, nagy teljesítményű, stabil és nagy vonalú sebességet biztosítva; A merev poliuretán réteget direkt befecskendezik a kamrába a Belső cső és a külső védő HDPE réteg között, a habosító gép segítségével poliuretán hab műanyag folyadékkal, amelyet " cső cső habosítási technikában " neveznek .

  Die Head

A habosító csőgyártó gép speciálisan kialakított összetett fejűfejet használ, amely biztosítja a nagy sebességű extrudálás és a gyártott cső minőségét.


  PLC rendszer

  A poliuretán habszivacs cső gyártásához használt gyártósor új generációs Siemens PLC vezérlőrendszert használ.

Többpontos zárt hurkú szabályozórendszer elfogadása, nagy sebességű szinkron vezérlés és megbízható működés biztosítása.

A tengerentúli ügyfél távvezérlő funkcióját megvalósíthatja.


  A poliuretán cső előnyei

  A cső hosszú élettartama a poliuretán anyagok tulajdonságainak köszönhetően nagymértékben csökkenti a melegvíz csővezeték cseréjének javítási és karbantartási költségeit.

A merev poliuretán sűrűsége 60kg / m³ -80kg / m³ , a belső műanyag cső és a külső HDPE védőréteg rését teljesen kitöltve , megfelelő kötési szilárdsággal, hogy ez a három réteg legyen: Inner Plastics cső, poliuretán habzó réteg , Külső védelem HDPE réteg integrált, tulajdonsága sokkal jobb, mint a normál PO cső.

  Kiváló fűtési megtakarítási teljesítmény, a termikus veszteség csak a normál műanyag cső 5% -át teszi lehetővé, ami nagy hatást spórolhat az alkalmazás során.

Gyakran használható cső specifikáció

Leírás

ID / OD (mm)

Belső cső (mm)

Külső HDPE cső (mm)

Poliuretán

Vastagság mm)

50 * 75

50 (mm)

75 (mm)

12,5 (mm)

50 * 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13,5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23,5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17,5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)


A Kaide Machinery egyike a jól ismert porcelán poliuretán habképző szigetelő cső gép eladó gyártók Kínában, és akkor biztosan érdemes egy. Üdvözöljük a nagykereskedelmi porcelán poliuretán habképző szigetelő cső gép eladó versenyképes áron gyárunkból.
Vizsgálat