PE habszigetelő kompozit cső gép
PE habszigetelő kompozit cső gép
Termék részletek

PE Habszigetelő kompozit cső gyártósor

 

A PE Foam Insulation Pipe Production vonal a KAIDE által kifejlesztett új generációs gép, amely 20 éves tapasztalattal és technológiai felhalmozással rendelkezik, amely Kína vezető technikáját képviseli. Egy lépcsős eljárás a magcső, az extrudáló habréteg és a bőrréteg védőcső kombinációjára egy gépen, teljesen megoldja a hagyományos, alacsony hatékonyságú manuális behelyezéssel történő megoldást.


PE 保温 管 2.jpg

  extruder

Ez az egy lépcsős PE habszigetelt csőgép elfogadja a nagy hatásfokú, szabadalmaztatott PO sorozatú csavarokat és hordókat, a habanyagot nagynyomású nagy pontosságú szivattyúval, majd fizikai habképzéssel injektálják, on-line léghűtéses ventilátorokkal.


  Die Head

Ez a PE habszivacsos csőgyártó gép ebben a PE habszivacsgyártó gépben két rétegű extrudáló szerszámot alkalmaz, amely a különböző belső magcsövek, például a PEX-b / PE-RT / PAP / PPR stb.

A bevont PE szigetelés és a bőrréteg cső egy lépésben készül.

Habréteg falvastagság állítható online, a különböző követelményeknek megfelelően.


  PLC rendszer

A PE Foam Coating cső gyártására szolgáló gyártósor elfogadja az eredeti új generációs Siemens PLC vezérlőrendszert.

Többpontos zárt hurkú szabályozórendszer elfogadása, nagy sebességű szinkron vezérlés és megbízható működés biztosítása.

A tengerentúli ügyfél távvezérlő funkcióját megvalósíthatja.

Insulated PEX PE Foam 3.jpg 

      A PE szigetelő habcső előnyei

A magcső PEX, PPR, PERT, vákuumképződést alkalmaz, kis belső feszültséggel, magas hőmérsékleti ellenállással, hideg- / vízi szállításhoz.

◎ A PE Foam Insulation réteg polietilén alapú, inert anyagot tartalmaz, amely erősen ellenáll a vegyi anyagoknak, újrahasznosítható, rugalmasan kis súlyú, könnyen csúszható és felszerelhető. Alacsony hővezetés. A magcső és a habosító réteg között kéregréteg van, nem lazít, nincs vízszivárgás, kiváló fűtési megőrzési teljesítmény, antifagyasztás és páratartalom.

◎ A külső védőréteg gyakran használt kommunikációs kábeleket tartalmaz. Az anti-öregedés, UV-ellenállás, hosszú élettartam magas teljesítményével.

 

  A cső alkalmazása

Beltéri / külső ajtó vízellátó rendszer, melegvíz cső, tisztító csőrendszer.

Napkollektoros vízmelegítő rendszer, központi légkondicionáló csővezeték rendszer, földi sugárzás fűtési rendszer.

Levegő energia forró szivattyú csőrendszer kórház, iskola, szálloda, apartman stb.
lépjen kapcsolatba a KAIDE.jpg címen 


A Kaide Machinery egyike a jól ismert PE habszivacsos kompozit csőgyártó gyártóknak Kínában, és biztosan érdemes egynek lenni. Üdvözöljük a nagykereskedelmi PE Foam szigetelés kompozit cső gép versenyképes áron a mi gyár.
Vizsgálat