PEXA EVOH kétcsöves gép
PEXA EVOH kétcsöves gép
Termék részletek

Kaide gépek egyik jól ismert pexa evoh cső gép gyártó Kínában, és akkor biztosan érdemes egy. Üdvözöljük nagykereskedelmi pexa evoh cső vonalak, 3 rétegű pexa cső machine, pexa evoh cső extrudálók, pexa evoh cső berendezések, pexa evoh cső vonalak versenyképes áron a gyárból.

A Pex-a kompozit EVOH cső gép, főleg, hogy készítsen 3 rétegek, Pex-a /EVOH cső, ez PEXa, EVOH kompozit cső készül, két külön lépésben: először az egyrétegű PEXa cső, producere nyers extruder; A második az, hogy a külső EVOH oxigén réteg bevonat és ragasztó réteggel, producere koextrudálási vágófej együtt extrudálók két.


Line modell

Csavar átmérő

L/D

Termelésének *

Gyártási sebesség

SJ-30/25 x2

30 mm-es

25:1

Ф16 - 32mm

10m/perc


● Sor jellegét meghatározza


◎Advanced Co-extrudálás technológia két extruderek és koextrudálási die fej penész, ami a kompozit cső kötvény szilárdan pontos méretét.

◎The csavar és barrel a speciális célja szerint az ingatlan EVOH gyanta. Alkalmas magas olvadás nyomású oxigén akadály gyanta stabil extrudálás.

◎Siemens PLC vezérlő rendszer witn szinkron ellenőrzési funkció, könnyen ellenőrizhető, hogy két vontató gépek és két extruderek.

◎Anti-UV típusú csövek lehet a termék ugyanabban a sorban.

● Gyártott cső

EVOH oxigén akadály kompozit cső előnyei:

◎Excellent nem áteresztő és illat megőrzése, jó anti-ultraibolya ray és egyéb sugárzás, amely nagymértékben bővíteni a cső élettartamát, és hatékonyan kerülni a tenyésztésre baktériumok belső csövek.

◎This milyen cső lesz jó piaci kilátásainak és széles körű alkalmazás jelenlegi és jövőbeli időpontban.

● gyártási sorozat

Az EVOH kompozit cső a gép tud előállítani egyrétegű cső, és szintén három rétegű, vagy öt-réteg, mint például:

◎ PB/EVOH cső gépsor,

◎ PE-RT /EVOH cső gépsor,

◎ PE-Xa/EVOH cső gépsor,

◎ PE-Xb/EVOHpipe termelési,

◎ PP-R/EVOH pipe gépsor,

◎ PA/EVOH csővezetékbe.

Vizsgálat