A felszíni csepegtető öntözés (SDI) csőgyártó gép
A felszíni csepegtető öntözés (SDI) csőgyártó gép
Termék részletek

A felszíni csepegtető öntöző (SDI) csővezeték-készítő gép csepegtető öntöző csövet készít, PC lapos csepegtetővel.

Számos előnye van a felszín alatti csepegtető öntözésnek, beleértve az öntözési módszer legmagasabb vízfelhasználási hatékonyságát.

1) Egy tanulmány azt mutatja, hogy a felszín alatti csepegtető öntözőcső alatt termesztett növények 40% -kal csökkenthetik a vizet, miközben növelik a hozamokat és minőséget a többi öntözési módszerhez képest.

2) Az SDI könnyen alkalmazkodik a kisebb, szabálytalan méretű mezőkhöz is, amelyek nehéz vagy lehetetlenné válnak az egyéb módszerekkel történő irrigálással szemben.


A felszín alatti csepegtető öntözőcső gép jellemzői


1) csepegtető válogatás, továbbítás, beillesztés eszköz

Magas fordulatszám, stabil és helyes, automatikus, rosszul álló csepegtető eltörő eszközzel, annak érdekében, hogy a csepegtető tápellátása 100% -os legyen. Csapadék hiánya vagy üres riasztórendszer is van.


2) Nagy hatékonyságú extruder, különleges csavar és hordó kialakítás, a stabil, nagy teljesítményű extrudálás érdekében.


3) Nagy pontosságú mechnikus csepegtető érzékelő és lyukasztóeszköz speciális PC Flat Dripper számára, biztosítsa a csepegtető lyukasztás pontos cső vastagsága körülbelül 1 mm.


4) Nagysebességű csővágó gép, figyelembe véve a csővastagságot és a nagysebességű vonal futását.


5) A Siemens PLC vezérlőrendszer valóban megvalósítja az egész felszín alatti csepegtető öntöző csőgyártó gép szinkron vezérlését, amely egyszerű és kényelmes működést biztosít.


A felszín alatti csepegtető öntözőcső minta

További információért kérjük, forduljon hozzánk.
                                   

图片关键词

            


A Kaide Machinery egyike a jól ismert, a felszín alatti csepegtető öntöző (sdi) csőgyártó gépgyártóknak Kínában, és biztosan érdemes egynek lenni. Üdvözöljük a gyárunk versenyképes áron történő nagykereskedelméért a felszín alatti csepegtető öntöző (sdi) csőgyártó gépet.
Vizsgálat