Kerek csepegtető öntözőcső gép
Kerek csepegtető öntözőcső gép
Termék részletek

A Kaide Machinery az egyik legismertebb kerek csepegtető öntöző csőgyártó gépgyártó Kínában, és biztosan érdemes egy. Üdvözöljük a nagykereskedelmi kerek csepegtető öntözőberendezések, hengeres csepegtető öntözőcsövek, csepegtető öntözőcső extruderek, csepegtető öntöző csövek, csepegtető öntöző tömlő gépek versenyképes áron gyárunkból.

A kerek csepp öntöző cső gépet a KAIDE cég önállóan fejlesztette ki, nagy sebességgel és stabil teljesítmény mellett. Számos országba és területre exportált: Egyiptom, Irán, Saudia Arabia, Morrocco, Ciprus, Mexikó, Ukrajna, Oroszország, Korea, stb...


Vonali modell

Csavarátmérő

L / D

Termelési hatókör

Gyártási sebesség

Névleges teljesítmény

SJ-80

Ф80mm

33: 1

Ф8-20mm

60m / min

91KW

SJ-45

Ф45mm

30: 1

Ф8-20mm

20m / min

37kW


● Dripper válogató és továbbító rendszer

Ez a csepegtetõ öntözõ csõvezeték centrifugális szûrõberendezést alkalmaz a cseppfogó szûréshez és szekvenciához. Az alábbi előnyökkel:

◎ Nagy pontosságú szűrés

◎ Cseppel azonosító sebesség 400db / perc

Amelyek biztosítják a pontos csepegtető ellátást a nagysebességű gyártás során.


kisversenycsomaggal

◎ A kerek csepegtető öntöző csővezeték elfogadta a mechanikus lyukasztási módot, amely automatikusan követte a cső gyártási sebességét, garantálva a lyukasztási pontosság pontosságát.

◎ 2 vagy 4 vagy 6 lyukasztás

◎ Lyukasztási sebesség: 400db / perc


● Szinkron vezérlés

A szinkron vezérlés csepegtető etetésből, szűrésből és szekvenciából, szállító és beágyazott, kihúzható, lyukasztással és tekercseléssel valósul meg, amely biztosítja a nagy sebességű gyártás pontos szabályozását és stabil működését.

Vizsgálat