Lapos csepegtető öntözőcső gép
Lapos csepegtető öntözőcső gép
Termék részletek

A Kaide Machinery egyike a jól ismert sík csepegtető öntöző csőgyártó gyártóknak Kínában, és biztosan érdemes egynek lenni. Üdvözöljük a kérés csepegtető öntözőszalag vonalak, csepegtető öntözőszalag berendezések, lapos csepegtető öntöző cső gép, lapos csepegtető öntöző csövek növények, lapos csepegtető öntöző tömlő vonalak versenyképes áron a KAIDE.

Ezt a lapos csepegtető öntözőszalag gyártósort továbbfejlesztettük és gyártottuk, optimalizálva a mi ezer nagysebességű és kompozit csővezeték-gyártósorunk technológiáját, felszívva a világszínvonalú berendezések fejlett technológiáját. Ez a vezető a legnagyobb sebességgel, teljes automatizálással és kiemelkedő stabilitással.


Modell

extruder

Termelés
sebesség

Csöpögtető azonosítása
sebesség

Szalagvastagság
hatótávolság

átlyukasztás
Sebesség

Névleges
Erő

KDDG-Ⅱ

SJ-60/36

180m / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.6mm

≤900pcs / min

120kW

KDDG-Ⅲ

SJ-60/36

180m / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.9mm

≤900pcs / min

125kW

KDDG-Ⅳ

SJ-60/36

180m / min

1000-1300pcs / min

0.15-1.2mm

≤900pcs / min

145KW

Az ellenőrzési rendszer


◎ Fejlett Siemens PCC vezérlőrendszert alkalmaztak erre a lapos csepegtető öntözőszalagra.KAIDE az egyetlen gyártója Kínában, aki sikeresen alkalmazta az ilyen irányítási rendszert.

◎ A rendszer intelligens funkciói, például az egész vonal szinkron vezérlése, bármilyen eltérés nélkül. Az érintéses sebesség növelése vagy csökkentése, a nagy pontosságú hőmérsékletszabályozás stb. Biztosítja a vonal megbízható és kényelmes működését.


● Gravimeter rendszer

◎ Ebben a lapos csepegtető öntözőszalagban nagy pontosságú ellenőrző rendszert alkalmazunk méterenként. Az ilyen eszköz az anyagot pontosan a metrikus tömeg és a vonalsebesség-változás alapján táplálja; Hogy pontosan meghatározzuk a gyártott cső gramma súlyát. Ami lerövidítheti az indítási időt és megtakaríthatja a nyersanyagokat.

● Dripper válogató rendszer

◎ A legfejlettebb észlelési technológiákat alkalmazzák, mint például a nanoméretű lézeres azonosítókészülék és a csöpögő ellenirányú elutasító eszköz, biztosítva, hogy a termelésben lévő dripperek 100% -ban minősülnek.

◎ Dripper rendezési sebesség: 1100db / perc


● Vontatógép és lyukasztógép

◎ A csepegtető öntözőcső kétlépcsős lehúzó gépe szervo vezérlővel rendelkezik, és a kihúzási sebesség szinkronban állítható a gyártási igényeknek megfelelően, stabil és megbízható húzással, alacsony zajszinttel.

Lyukasztó gép

Ez a csepegtető öntözőcső gép online vaknyílás-érzékelő rendszerrel van felszerelve, miután a rendszer észleli a nem lyukasztott csövet, automatikusan levágja a csövet, közben átvált a tekercselési munkahelyzetre, és időben tájékoztatja a hulladékcső körülményeit.


● Automatikus tekercselő gép

◎ Az automatikus tekercselőgépet szervomotor hajtja és vezérli a SIEMENS PLC rendszer.

◎ A szervo áthaladás és a feszültségszabályozó rendszer alkalmazása ebben a lapos csepegtető öntözőszalag vonalban, biztosítja a tekercselési sebesség és a vonalsebesség magas szinkron állapotát, így a tekercsek egyenletesek és finomak.

◎ Gyártás közben a csévélő lecserélheti a csöveket és automatikusan változtathatja a tekercseket a beállítási hossznak megfelelően. És mindegyik tekercs nyomtasson hosszú címkét.


KAIDE csepegtető öntözőcső gép (kerek és lapos) .pdf


Vizsgálat