Alumínium-műanyag cső Machine tompahegesztéshez
Alumínium-műanyag cső Machine tompahegesztéshez
Termék részletek

Kaide gép az egyik a jól ismert csikk hegesztés alumínium műanyag cső gép gyártó Kínában, és akkor biztosan érdemes egy. Üdvözöljük nagykereskedelmi tompahegesztés pex al pex cső machine, ppr al ppr cső gép, alumínium-műanyag cső machine, alumínium-műanyag cső gép, így gép versenyképes áron a mi gyári alu-műanyag cső.

Az Argon Arc csikk hegesztés gép beleértve alul vonalak: PEX-AL-PEX cső vonal, PERT-AL-PERT cső, PPR-AL-PPR cső Line, PE-AL-PE cső vonal.


Line modell

Extruder modell

L/D

Termelésének *

Gyártási sebesség

Névleges teljesítmény

SJ-65

SJ-65/45/30

30/25/25:1

Ф16 - 32mm

20m/min

93KW

SJ-65

SJ-65/45/45

30/25/25:1

Ф16 - 63mm

20m/min

195KW


● Ellenőrzési rendszer

◎The csikk hegesztés cső gyártósor elfogadja a nemzetközi Siemens programozható vezérlő rendszer a funkció intelligens memória; működését az egész vonalon szinkron, hanem is módosíthatja a kisegítő gép külön-külön.

◎ Fel van szerelve egy ember-gép interfész és a központi ICP rendszer, amely a nemzetközi haladó szinten az automatizálás.


● Híres márka hegesztő

◎ Az Al cső kényszerül, argon arc csikk hegesztés hegesztési varrat andamp; lapos jó minőségű.

◎ a híres márka hegesztő van felszerelve. A hegesztő áram automatikusan vezérli a húzás sebesség, felszerelt kettős fegyver az azonnali automatikus váltás.

● Alumínium cső helymeghatározó rendszer

◎ csikk hegesztés Al-műanyag csővezetékbe van szerelve Al cső helymeghatározó rendszerek, a hegesztési folyamat stabilitásának biztosítása.

◎ kifejezetten Al cső táv-távoli gép biztosítja a pontosság Al cső és a késztermék minőségét.


● Nagy frekvenciás indukciós fűtés rendszer

◎ Az alumínium-műanyag cső gép speciálisan nagy frekvenciás indukciós fűtés rendszer fogad el Al-műanyag cső, az energia-megtakarítás és a magas hatásfok.

◎ biztosítja továbbá a ragasztó minőség a cső. A gyártási sebesség van közművesített a 3 - 5-ször képest, mint az elektromos fűtés, vagy a láng fűtési berendezés;


Vizsgálat