Rólunk

Kaide Plastics Machinery Co., Ltd. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a műanyag csövek extrudálási gépeivel, különösen a nagy sebességű csővezeték-gyártósorok és a kompozit cső gyártósorok számára.


A 2001-es évtől kezdődően a „Nagyhatékonyságú, alacsony energiafogyasztás” céljain a KAIDE cég K + F-csoportja a nagysebességű műanyag csővezeték-gyártósorok tanulmányozására összpontosított, a Wu Prefessor-szel csatlakozott kéz a Beijing Chemical University-től sikeresen kifejlesztette az első nagysebességű PPR csővezeték-gyártósor 2003-ban, ez a mérföldkő a KAIDE történetében, és hatalmas hatást gyakorolt a műanyagipari gépek területére Kínában.

Ezt a tendenciát követve, a Peking Chemical University technológiai támogatásával, a nagysebességű PEX-b csőgéppel, nagy sebességű PE-RT csővezetékkel, nagy sebességű üvegszálas PPR csőgéppel, nagy sebességű csepegtető öntözőcső gépet indítottak egymás után. Eközben a KAIDE a legkönnyebb gyár, aki a Composite Oxygen Barrier EVOH cső extrudálási technológiáját tanulmányozta Kínában. A folyamat során a KAIDE számos nemzeti találmányi szabadalmat szerzett.

És elnyerte a fejlett vállalkozást, a nemzeti kiemelkedő vállalatokat, a technológiai hozzájárulásokat, a magas technológiai vállalatokat, a hiteles vállalkozásokat stb.

A KAIDE szentelte magát a többrétegű kompozit cső-extrudáló gép kutatásának, mint például a 3 rétegű üvegszálas PPR csőgép, 3 vagy 5 réteg PE-XB / EVOH csőgép, 3 vagy 5 réteg PE-RT csőgép, 5 réteg alumínium műanyag csőgép ( A pex-al-pex csővezeték, a pe-al-pe csővezeték, a pert-al-pipe csővezeték, a ppr-al-ppr csőgép) már a kompozit csőgyártó gép vezető gyártója lett Kínában.


Most a KAIDE csővezetéksorozata a következőket tartalmazza:

Padlófűtési cső Machi ne ( PEX-B csőgép / PE-RT csőgép / Pex-al-Pex csővezeték) ;

● Vízcső gép ( üvegcső PPR csővezeték , PB csővezeték , EVOH csővezeték stb.);

● Öntözőcső gép ( lapos csepegtető öntözőcső gép , kerek csepegtető öntözőcső gép );

  Microduct HDPE szilikon alapcső gép a távközlési optikai szálhoz;

Nagy átmérőjű HDPE cső gyártósor

LDPE víztisztító cső gyártósor

● Orvosi csőkészítő gép

A gépeket számos országba exportálták, mint például Oroszország, USA, Korea, Algéria, Egyiptom, Irán, Japán, Kirgizisztán, Ciprus, Marokkó, Ukrajna, Mexikó, Észtország, Szaúd-Arábia, Üzbegisztán stb. az ügyfelektől.

 

A KAIDE professzionális K + F csapata folyamatosan koncentrál a technológia optimalizálására a vezető pozíció megtartása érdekében. A gépgyártás teljes folyamata magas színvonalú ellenőrzés alatt áll. A nyersanyagvásárlástól az alkatrészgyártásig, majd a vonal futásának teszteléséhez minden ponton szigorú minőségi kérésünk van, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy egy kiváló minőségű terméket szállítunk az ügyfélnek; Együttműködünk a jól ismert vállalatokkal néhány elektromos alkatrész esetében, mint például: ABB, Siemens, Schneider, Autonics, SMC, Delta, ORMON, Eurotherm, PAKER stb.